Konfirmation


Ligger här vid datorn helt slut men nöjd. Jag klarade av det med både kroppen o knoppen. Ja Vi har haft konfirmationsfest. Maria var det som konfirmerades.

I går kväll var alla syskon och föräldrar bjudna på fest i kyrkan. Potatisgratäng och rostbiff inte dumt alls. Där bjöd de på lekar och annat kul. I dag var det konfirmations gudstjänst. Det blir helt annorlunda när det är frikyrkan som har den. Baptistkyrkan och Pingstkyrkan som har det ihop. Ungdomarna hade gjort en konfirmashow för oss som kom dit. Måste säga att den var super bra och rolig. De hade hittat på allt själva inget flams och trams utan riktigt proffsigt o skoj. Min Maria som är foto tokig hade gjort ett bild spel med som var riktigt skoj och intressant. Sen bar det av hem med släkten vi har ätit kycklingsallad och kladdkaka med cheesecake med hallon uppe på. Flickorna som hade bakat dem, jätte gott.

Full rulle tills nu när alla gick hem. Det blir så kul och fartigt nu när vi har fyra småttingar med också. Ja konfirmanden verkade nöjd och glad de yngsta Filip 1 år och Emilie 9 månader körde vi slut på så de är hemma och sover hihi. Solen lurade oss men vi satt både i uterummet och inne så vi höll värmen ändå. Ja och som sagt kroppen klarade av det och det är jag glad för. Hoppas ni haft en riktigt härlig helg med


Kommentarer
Postat av: Doris

Grattis till konfirmanden !

Förstod inte riktigt det som du skrev om Baptistkyrkan och Pingstkyrkan, här på Island konfirmeras man inte om man är med i Pingstkyrkan, gör man det i Sverige ?

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-05-16 @ 17:35:01
URL: http://blogg.passagen.se/doje/
Postat av: Maria

En mycket bra dag! :D Vad kul att du gillade bildspelet! :)

2010-05-16 @ 21:33:50
URL: http://mharya.blogg.se/
Postat av: Pova

Grattis Maria!

Att man konfirmeras hos baptisterna visste jag, men att Pingstkyrkan gör det också var nytt för mig med. Det är huvudsaken att ungdomarna vill lära sig och vara med i församlingen (vilken den än är), så här blir det också mer lika mellan samfunden. Och Gud (Jesus) är ju en...

Konfirmation i Svenska Kyrkan är liksom inte som den var förr. Drama, sång, dans, utställningar - allt möjligt. Inget torrt längre. Som tur är!

Kramar i mängd

2010-05-17 @ 02:14:59
URL: http://povanorrkoping.spaces.live.com
Postat av: Hanna

sv: ooh det blev en riktigt bra dag tycker jag! =D GOtt fika och superkul gudstjänst :)

2010-05-17 @ 23:33:55
URL: http://litetkakmonster.blogg.se/
Postat av: Agath

Hej Lilltanta!

Bara jag som tittar in och önskar dej en trevlig Pingst

Kramar.

2010-05-22 @ 19:02:19
URL: http://agaths-kaksmulor.blogspot.com/
Postat av: Maja

Fin blogg!:)

2010-05-25 @ 19:26:29
URL: http://bloggmajaa.blogg.se/
Postat av: matilda

Kolla gärna in min blogg ;)

2010-05-25 @ 22:18:09
URL: http://hejbus.blogg.se/
Postat av: hannaa :D

fin blogg :))

2010-05-25 @ 23:04:15
URL: http://hannablegel.blogg.se/
Postat av: Ninni

Fint med konfirmation. Men sånt har jag stökat ifrån mig för ett tag framöver liksom studenten. Men jag ska agera fotograf åt en kompis inför studentbalen i Bollnäs där hennes flicka ska vara med. Det blir förhoppningsvis fint väder så det blir bra bilder.

Vad med sjukdomar du har haft omkring dig och så en väntande operation... inget kul med operationer men du blir ju förhoppningsvis av med en del besvär och då är det värt det.

Du har ett häktiskt liv med ungdomar omkring dig. Jag har rena pensionärstillvaron här under veckorna nu då alla ungdomar flyttat hemifrån. Ibland kan det bli lite liv och rörelse under helgerna men inte varje helg det heller. Jag är så tacksam att ungdomarna vill komma hit och umgås med oss då och då.

Ha det gött och njut av sommaren... för ni kanske har lite mer sommar än vi.

Kram.

2010-05-27 @ 11:30:30
URL: http://ninni1960.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0