Lata data dagar

Ja då ska man väl orka sej in. Har mest degat på facebook och varit hos tandläkaren alla dagar utom en nu i veckan. Infektionen sitter i tandbenet och det dunkar värker och lillatanta gnäller. Trött på denna värk nu.


Men nu till de glada nyheterna KATTAstrofen är löst. Lilla kisse miss hade minsann lyckats ta sej ner själv. Det stämmer kanske som brandmännen sa att det inte finns så mycket kattskelett i träden. De kommer ner. Men jag tänkte på den hela natten och hade dåligt samvete. Men katten var borta och inga blodfläckar någonstans. Hoppas den hade många kattliv kvar.


Ja annars har det faktiskt inte hänt så jätte mycket i mitt liv denna vecka . Bara tandläkare och gnäll och slö spelande på datorn.

I morse när jag kom upp möttes jag av denna syn. Sådan far sådan dotter. Ja i denna familj är vi riktiga datanördar. Bortskämda med en varsin dator allihopa i familjen. Kaj arbetar som datatekniker och kan fixa ihop lite datorer själ till oss. Så det händer lite då och då att vi msnar till varandra här i huset. Just nu ligger Maria bredvid mej i dubbelsängen med sin dator på magen och spelar farmarspel. Jag som sa för ca 18 år sedan att jag aldrig skulle ha en dator i mitt hem. Tänk så man kan ändra sej. Skulle ha svårt att leva utan en dator nu. Någon mer som känner igen sej

Kraaaam och tack för att ni finns


RSS 2.0