Sluta oroa mej


Var hos veterinär med Nellie i går. Hon har ont i sitt vänstra bakben i knäet, tyvärr kanske också i sina höfter. I går fick hon ett starkt lugnande medel som gjorde att hon mer eller mindre sov. De röntgade knän och höfter. Hanna var med mej som bär hjälp och moraliskt stöd. För oj vad vi båda oroade och larvade oss med vår älskade hund. Tänk vad man älskar dem. Nellie var panikslagen de böjde och drog i benet det gjorde ont. Men summan av det hela var att det gick bra och att vi fick en mycket drogad hund med oss hem. Sov hela eftermiddagen och kvällen eller stirrade förvirrat omkring sej.Mammas Lilla vovve.
 I dag ska vi få svar på röntgen och hur de ska gå vidare.

 

När jag gick och lade mej på kvällen slog det mej hur mycket glädje denna hund har gett oss. Hur tacksamma vi borde vara för allt hon ger. Jag tänkte överhuvudtaget på hur lätt det är att man bara fokuserar på problemen runt sej och glömmer att njuta av allt det fina vi har just nu i dag. Det är så lätt att man fokuserar på problemen man har framför sej i stället för att njuta här och nu.

 Jag kommer ofta på mej att leva i framtiden och dess eventuella problem i stället för att njuta nu.Just nu i dag har jag min familj runt mej just nu i dag mår Nellie bra Just nu i dag har vi pengar till maten och hyran (vi har det svårt ekonomiskt)
Ofta när man lever så tänker man på bekymren som ligger framför. Men i alla fall jag borde mycket mera njuta av nuet. Ta en dag i taget. Inte kan jag oroa mej för det som ligger framför, speciellt inte det som jag ändå inte kan göra något åt.I bibeln står att oron inte kan göra ditt liv det minsta längre än vad det är. Det stämmer ju bra. Oro för vad som kommer att hända förändrar ju inte mitt liv ett dugg. Förresten nästan inga av mina farhågor slår ju in. Jag har alltså oroat mej i onödan.

 Hmm ja detta är en Litentants tankar för dagen. Att jag borde leva mer i nuet än att leva i framtiden som inte ens är här med sina problem som kanske inte ens slår in. Att jag borde stänga av alla orostankar och bara njuta av allt det som jag har som är bra runt mej.

Jag borde vara mycket mer tacksam än jag är. Fattar ni mitt virr varr hihi. Hoppas inte ni blev förvirrade


shoppingHalloy
Ojoj vad vi shoppade i går tjejerna och jag, ja jag berättade ju att jag städat och rensat garderober, det blev så mycket plats att jag måste köpa nytt. Vilken tur man kan ha. Jag hade endast ett par jeans två jogging byxor två t-shirts utslitna och två jumprar kvar när rensningen var gjord skojar inte det var tomt så det ekande åja några par trosor och strumpor fanns det allt där inne med och två cardigan, så lite tog tanta visst i.

Men nu var det dags tyckte Hanna att ta ut mamma på en shoppingrunda det blev jeans en skjorta två t-shirts, halsband, örhängen och ett par vita tennisskor med lila detaljer. Så nu kan Lillatanta vara fin igen. Känner mig riktigt rik och lyxig faktiskt. Skrämde tjejerna att nu kommer alla snygga killar bara kolla på mig. De log lite men såg inte särskilt oroliga ut. Jag kanske borde gå ner en 20 kg innan de behöver känna sig hotade hihi.


Det är så här jag tror ,att jag är en smal snygg kvinna
men när jag ser i spegeln så säger den något annat,suck !sånt är livet sanningen gör ont hihi

 Tur jag har min Lillagubben så jag inte behöver tävla med en 15 och 17-åring som är i sina glansdagar. De hittade allt lite fint de med. Dyrt blev det men härligt o roligt. Trodde inte att jag skulle komma upp ur sängen i dag men det gick, små grejade lite på förmiddagen och var ute och plockade vitsippor med Maria och vovve Nelliemen nu är det stopp. Tur man har sin älskade dator då. Ligger i min sköna säng och kan ändå ha kontakt med hela världen inte klokt vad bra egentligen. Klick så kan jag läsa precis om det jag är intresserad av, klick så kan jag kolla vädret, matrecept, prata med en vän. Vist är datan fantastisk

 kraaaaaaaam och tack för att du finns/Lillatanta 


Vårröj

Halloy

Ja så var då bloggandet igång och 6st kommentarer första dagen hurra jag trodde inte på någon. Men visst är det roligare att skriva när någon läser.


Jag har fortfarande klarat av att sluta med spelen på facebook, duktig jag. Känns skönt fortfarande blev lite stressad av att hinna med alla spel jag gått med i. Men mina små djur på farmen har jag allt pysslat om. Men så mycket tid jag har till annat nu. Jag har börjat vårstäda klädgarderoberna i sovrummet och så lite köksskåp. Det var visst väldigt behövligt med utrensning. I dag har min stora starka son hjälp mej att stor handla vilket var väldigt behövligt med, det ekade i kylskåpet så tomt var det och barnen klagade. Men nu är det fyllt igen. Tur att jag har min Johannes som kan vara både chaufför och bärare. Just nu har jag tre 15 åringar som bakar muffins i köket, det luktar gott.


Nu ska jag försöka kolla igenom min hemsida som jag helt försummat i flera månader. Tänkte försöka rusta upp den lite med nu när jag kommit in i vårröjningens anda.

Bäst att passa på medan lusten finns hihi


Nystart igen


Ja nu är jag här igen

Jag hoppas på att kunna komma igång med mitt bloggande igen.

 

Min pappas död i Juli blev ett hårt slag för oss alla och ingenting har varit sej likt. Alla mina ord försvann och snurrade runt i mitt inre i ett enda grubbleri. Men nu känns det som det är dags att reda ut allt igen och livet måste gå vidare.

Ja jag har inte bara fastnat i grubblerier, ska vara ärlig och säga att jag fastnat i facebook med. Fastnade i alla dessa spel. Men till slut kände jag det som ett tvång att hinna med alla skördar och caféer och allt vad det var, så nu har jag gått ur alla utom farmville. Ja lite farmande måste man hålla på med. Men bara på skoj ingen stress eller press.

Ja i mitt liv sen jag bloggade sist har det hänt massor och inget . Kroppen har inte tillåtit mej så mycket. Mest sängliggandes. Tur man har familjen som ser till att det händer lite runt mej.

Ja nu ska det bli ordning på mej och berätta lite vad en Liten tant styr med om dagarna för dej som vill komma och höra. Kraaaaam på er alla hoppas några av er finns kvar.


RSS 2.0