Välkommen



Känns lite ensamt här inne. Men än kan jag ju inte vänta besök när jag inte ens bjudit hit någon. Vet inte riktigt hur man skuttar runt här och hälsar å folk. Jag är ju van vid msn bloggen. Får fråga dottern hur man gör. För nu har jag sopat förstutrappan och satt på kaffet

välkomma vänner ska ni vara

Kraam från Lillatanta och tack för att ni finns


Kommentarer
Postat av: Ankan

Hej vännen, har själv varit borta från spacevärlden hela sommaren. Både pga roligt roligt å sen pga tråkigt tråkigt men nu börjar jag hitta tillbaka igen så här är jag igen. Ha de gott vännen och kram på dig

2009-08-20 @ 20:02:19
Postat av: Inger på bloggen

Hej Anette!!!



Så roligt höra från dig. Ser att din pappa gått bort och som du skriver han har det säkert bra nu. Vet hur det känns när föräldrar går vidare.

Många från My space har börjat på Facebook och det har jag också. Men har det gamla spacet kvar. Men inte många som skriver där nu,

Undrar så vet du något om Annika? Har försökt nå henne men utan resultat. du kan väl skriva till min hotmailadress där är man ju lite mera öppen.

Har haft det jobbigt jag också min sjuk. Han opereades men nu är han dålig på andra ställen. Livet kan va tusan så jobbigt. Tur man orkar skriva och säga just som det är.



stor kram till dig från Inger på bloggen

2009-08-20 @ 21:37:34
URL: http://vardagstankar.spaces.live.com
Postat av: Hanna

JOmen det är väl klart att det tar tid innan det kommer folk :D Men det gör de nog snart.

2009-08-20 @ 22:21:11
URL: http://litetkakmonster.blogg.se/
Postat av: Mamma mu

Hej!!

Så roligt att höra ifrån dig. Tror vi är många som mer eller mindre lagt ner bloggandet. Jag tillhör den skaran. Spacet finns kvar och kanske att jag tar upp det igen har inte bestämt mig ännu.

Skönt att höra att livet går framåt trots allt som hänt dig.

Sköt om dig!!

Kramen från lilla Mu

2009-08-20 @ 22:35:12
URL: http://mamma mu.spaces.com
Postat av: Pova

Hej! Välkommen tillbaka, för jag har verkligen saknat dig. Tråkigt med din pappa, men tyvärr är det livets gång. Vet ju att han var ett sån't fint stöd för dig/er. Så fort jag såg mejlet slängde jag mig hit :) Jag bloggar då sannerligen inte mycket; på något sätt har jag inte ork att få ihop någon blogg mer än högst 1g/månad, om ens det. Däremot är jag en del på Facebook. Det är roligt, faktiskt, man umgås på ett lite mindre ambitiöst sätt. Och kul att hålla kontakt med vänner.

En liten sak: Du ska, som du skrev, väl ändra på den här bloggens utseende (fast jag tycker den är sååå bra). Kommentarerna, så som jag ser dem, är svåra att läsa. Små bokstäver i ljust rött. För det är roligt att läsa kommentarerna också, ju.

Annars håller jag med Hanna, bloggen är så "du".

Jättejätteskoj att höra av dig igen. Du ska veta att jag tänkt mycket på dig. När jag passerar bron i Finspång (på väg till Örebro fvb till mina vänner i Bergslagen) hänger jag i fönstret och stirrar efter ett gult hus... Fast jag vet ju inte om det syns från bron.

Varma bamsekramar, Pova

2009-08-21 @ 00:48:41
URL: http://povanorrkoping.spaces.live.com
Postat av: nilla

Hej min älskade vän inom för att säga HEEEEJ!! och ge dig en jättekram.Ska försöka komma inom mycke mycke snart igen.Saknar dig i massor och tänker på dig alltid// Nilla

2009-08-21 @ 11:49:35
Postat av: Robban

Hej Nette, kul att se dig igen.

Även jag har lagt bloggandet på hyllan. Men man vet aldrig, kanske tar jag upp det igen någon gång. Jo, det kommer jag nog att göra - på det ena eller andra sättet. Men det lära dröja ett tag.



Jag beklagar sorgen över din pappas bortgång. Han är i Paradiset nu dock. :-)



Kraaam

Robban

2009-08-21 @ 13:42:48
Postat av: "Mormor"

Jodå det är jag tanten från förr ..är ju oftast äldst överallt så jag kallar mej Mormor här för jag har en liten blogg här med men den har legat nere under sommaren

http://torparfrugan.blogg.se/

Hoppas du finner lite glädje i bloggandet ett tag nu .Må så gott det bara är möjligt.

Tantkramen från Nitha= Torparkäringen

2009-08-21 @ 20:35:05
Postat av: fia

Men va kul att du kom i håg mig och att du har börjat blogga igen .

kärt återseende . va fin din nya blogg är .

kram.

2009-08-22 @ 09:31:46
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Unni

Klart att jag vill komme tillbaks till dig och jag tar gärna en kopp kaffe med lite mjölk.Ser att det är fler av er som har börjat att blogga själv skulle här ute.Kanskje jag skulle starte en blogg här ute.Mitt space finnes kvar, men har stängt det midlertidig för nya pga problem med folk som vill och spride virus via msn och plötselig har man personen inne i netverket. Inte kul.

Du är en av alla dom jag har truffet ute på spacet och som jag setter pris på.Forlåt för mitt svorska här, men man blir lite halvspråkig efter en lång tid i Sverige.Fin blogg. Och skickar dig en styrkekram till

2009-08-22 @ 12:33:34
URL: http://www.lundatanten55spacelive.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0