Tiden springer och jag efter den


Oj tiden bara springer i väg tycker jag. Jag försöker springa i fatt den med jag hinner inte fast jag springer flämtande bredvid med tungan ute. Ingen ide att försöka. Jag tycker de flesta dagarna rullar på i de gamla vanliga hjulspåren städa diska handla laga mat ut med hundar osv osv. Men där emellan får man små guld kanter i livet. Kaj kom med en fin bukett blommor en dag, bara så där för att. Gulligt då blir man glad. En väninna dök in på en kopp kaffe, Flickorna kryper upp i soffan bara för att mysprata, Johannes lagade en god middag, vi var i Norrköping och köpte en riktigt fin studentklänning till Hanna en timme i samma provrum men sen blev hon riktigt fin i den hon valde. Jag har allt myst framför datorn lite med och gjort lite bilder. Jag är lite periodare med vad jag pysslar med. Ibland ritar och målar jag i några veckor nu är det bilder bilder med digital scrapping. Ta gärna med om ni gillar någon. Kolla gärna på hemsidan. Jag har både egengjorda och en massa andra bilder ni kan ta med. Bara roligt om någon använder och sprider vidare att de finns.
Till min grafik
Mina bilder
 

I söndags var vi på taptot, Här i Finspång har de haft som tradition att sista söndagen i april, går musikkåren från olika kyrkor marsch runt Finspång och spelar. De börjar kl 5 på morgonen och går till kl 10. sen går de kl 17 en kort marsch ner till vårt slott där de spelar och sen trummar taptot. Sen blir det vår. När jag var liten gick nästan varenda unge efter i marsch tåget tyvärr så är det inte så nu. Synd när sådana traditioner försvinner. Minns känslan när vi gick upp tidigt senare kom mamma med varmchoklad och mackor till oss. Så mysigt.


Kommentarer
Postat av: Rovie

Dina bilder är jättefina. Det vet du att jag tycker.

Försöker du hinna med tiden? Jag letar efter april som kom bort. Jag skulle nog gjort som du, för jag verkar inte hitta den.



Allt gott till dig

Kram



Kram

2011-05-05 @ 16:53:45
URL: http://rovie.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Hejsan Lilltanta!



Tack för din kommentar hos mig. Om du kikar på länken i den här kommentaren så får du reda på vad kajpar är för någonting, du får till och med ett recept på kajpsoppa.



http://stenstugu.com/wp/kaipars-dag/



Kram Ingrid

2011-05-05 @ 17:04:38
URL: http://stenstugu.com/wp
Postat av: Agath

Hej Lillatanta!

Jo det är en fin film och att jag köpyte den är väl dels för jag har så dåligt med barnfilmer här så de fick titta på det jag har den lilla tröttnade först.

Idag ska jag på begravning så jag ska strax logga ut.

Jag önskar dig en trevlig Fredag.

Kramar

2011-05-06 @ 07:44:14
URL: http://agaths-kaksmulor.blogspot.com/
Postat av: Rovie

Hej



Tack för din kommentar.

Nej, det lilla krypet klarade sig inte. Den åt upp den L.



Hoppas du får en fin helg



Kramen

2011-05-06 @ 23:54:58
URL: http://rovie.blogg.se/
Postat av: Doris

Visst är det trist när traditioner ebbar ut ...

Önskar dig en skön fortsättning på helgen, kram.

2011-05-08 @ 04:20:49
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: paula i pörtet

Hej, jag hinner inte heller ifatt tiden, o nu efter en härlig försommarhelg kan man ju kalla det så har man inte tillbringat många stunder inomhus...

Ostädat mao, men vem bryr sig, hihi

Värmen och solen fortsätter att skina, torrt i markerna som bara den. Jag är ingen sommarmänniska men ännu har jag inte hunnit tröttna...

Du gör jättefin grafik, har alltid avundats dem som kan. Har nog inte rätta tålamodet, men jag kan beundra andras alster!

Hoppas din vecka blir fin!

2011-05-09 @ 15:38:56
URL: http://paulaz.se
Postat av: Witch

Tack för besöket i min blogg och du är välkommen åter :)



Måste berömma dig för en sån otroligt fin blogg, väldigt hemtrevlig och vacker! Riktigt välkomnande att kika in hos dig!

2011-05-10 @ 11:24:46
URL: http://witchoranangel.blogspot.com
Postat av: Kristina

Oj..! det var tidigt, Har du redan vågat dig i sjön? men var det inte kallt då ?

Jag väntar nog ett tag till i alla fall, vill ha varmt i sjön innnan jag vågar bada där.

önskar er en trevlig fortsättning på veckan

kram från Kristina

2011-05-12 @ 12:10:12
URL: http://vindvittra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0